top of page
Nikola Bartáková

Vyzkoušeno: Dětský polohovací stůl

Aktualizováno: 22. 4. 2022

Fyzio-fitness trenérka a maminka dvouleté Emičky vyzkoušela rostoucí polohovací stůl pro děti značky Liftor.


Poslední půlrok jsme se doma poměrně intenzivně zabývali dětským stolem. Viděla jsem jich nespočet a pokaždé mi vadilo, že je to radost na chvíli. Buď na něj byla Emička veliká či zanedlouho naopak malá, nebo byl s nějakým motivem například princezny Elzy, u které nevím, zda bude ještě za rok v kurzu. Díky přednáškám a školením ergonomie, které dělám, kladu důraz na správné sezení u dítěte už od malička. A když tedy přišla nabídka na testování dětského polohovacího stolu LIFTOR, neváhala jsem ani na okamžik!


JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ


Stůl přišel do tří dnů a jeho sestavení by zmákla i kterákoli maminka úplně sama. Celý jsme ho sestavili za pár minut. Překvapila mě elegantnost a zároveň i bytelnost stolu. Komfortní a zcela dostačující je také jeho velikost, díky rozměrům 100 x 90 cm zapadne do každého pokojíčku. Ovládání výšky stolu je naprosto intuitivní. Emička věděla hned na první dobrou, k čemu šipky slouží. Občas se na stole i radostně povozí a my se díky nosnosti 40 kg nemusíme bát, že by ji třeba neunesl, v horším případě se poškodil. Stůl se zvedá maximální rychlostí 15 mm/s, takže nehrozí vystřelení ke stropu ani prudký sesuv k zemi. K ovládání je potřeba zapojení do sítě, ale rozhodně se nemusíte obávat trčení nejrůznějších kabelů. Součástí balení jsou totiž držáčky, které spolu s kabelem připevníte na spodní část desky stolu. My máme bohužel zásuvku na druhé straně místnosti, ale kabel je naštěstí dostatečně dlouhý a dosáhl.



POKOJÍČEK NA HRANÍ


U mnoha stolů bývají bohužel ostré rohy, ale ty u tohoto výrobce rozhodně nenajdete, takže se nemusíte bát žádných úrazů. Všichni doma jsme ocenili fakt, že stůl lze nastavit do výšky, kdy u něj můžete stát. Je to skvělé do budoucna, kde je možné zdravě kombinovat sezení a stání. Když teď Emička zrovna nemaluje, pokládá si na stůl domeček se zvířátky a nastavuje si stůl do pohodlné výšky, protože právě u této hry se dost špatně sedí. Skvělým doplňkem stolu jsou i postranní háčky, kam je možné zavěsit různé kapsáře třeba na výtvarné potřeby nebo aktovku, aby se neválela po zemi. Už od miminkovských dob nás doprovází rostoucí STOKKE židle a dětský stůl LIFTOR k tomu je za mě perfektní volbou, protože i on poroste s naší Emou. A kdo ví, třeba právě na jeho desce se jednou bude psát diplomová práce.


Dětské polohovací stoly Liftor jsou k dostání v pastelově modré a růžové barvě a stojí 4 999,- Kč.








0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page